KARABÜK / MERKEZ - ŞİRİNEVLER ANAOKULU

Mrt

Okulumuz olarak  Eğitim Kenti Karabük Projesi sosya-kültürel etkinlikler kapsamında sinema, kütüphane, sosyal yaşam merkezlerine geziler düzenledik.

Mrt

4 Mart obeziteyle mücadele günü çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Ara

Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde ''Dilimizin Zenginlikleri'' Projesi tanıtılmıştır. Bu kapsamda çocuklarımızın dilini tanıması, kültür taşıyıcı olan sözcüklerimizle buluşması ve düşünce dünyasını geliştiremesi amacıyla okul öncesi eğitimden başlayarak tüm eğitim kademelerinde söz varlığını zenginleştirmeyi sağlayacak çeşitli etkinlikler okulumuzda da uygulanacaktır.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumzda şenliklerle kutlandı.

Tem

Okulumuz Müdürü Ayşe Ebru TEKELİOĞLU ve Müdür Yardımcısı Ruhan BORAN YILMAZ ''Digital Preschool'' isimli Erasmus Projesi kapsamında Estonya Kohtla Jarve de etkinliklere katıldılar.

Haz

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün düzenlediği ve Sayın Valimiz Fuat Gürelin de katılım sağladığı Çevre Haftası etkinliklerine okulumzda sıfır atık defilesi ile katılım sağladı. Miniklerimiz aileleri ile birlikte hazırladığı kostümleri giyerek defilede boy gösterdiler.

Haz

Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel'in katılımlarıyla karne törenimizi gerçekleştirdik. Sayın valimiz çocuklara karnelerini dağıtarak ''iyi tatiller'' mesajı verdi.

Erasmus Projesi Kapsamında Letonyaya Eğitim Gezisi gerçekleştirdik.

Tem

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Akredite Projesi Kapsamında Slovenya'daki Eğitim Öğretim Faaliyetlerine Katıldık